×
  • Anasayfa
  • Siyaset
  • Son Dakika
  • Gündem
  • Tarih
  • Magazin
  • Spor
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Medya
  • Kültür Sanat
  • Sağlık
  • Teknoloji
☰
  • Anasayfa
  • Foto Galeri
  • MAGAZİN

İşte yerli otomobil TOGG'tan ilk fotoğraflar

TOGG'un resmi Twitter sayfası "Türkiye'nin Otomobili"nde (@TOGG2022) yayımlanan paylaşımda, "Tamamı ülkemizde üretilen parçalarla Gebze'de montajı yapılan ilk gövdemiz. Bizi izlemeye devam edin" ifadeleri ile fotoğraflar yer aldı.

18 Temmuz 2021 Pazar 22:23
Ad
İşte yerli otomobil TOGG'tan ilk fotoğraflar
13

TOGG tarafından daha önce yapılan açıklamada, Gemlik tesisindeki inşaat faaliyetlerinin tüm hızıyla ve plana göre sürdüğü belirtilerek, tesisin gelecek yılın sonuna doğru bitirilmesinin hedeflendiği duyurulmuştu. İlk seri otomobilin 2022'nin son çeyreğinde banttan indirilmesinin hedeflendiği, başlangıçta yüzde 51 olacak yerlilik oranının 2025'te yüzde 68'e çıkacağı bildirilmişti.

İşte yerli otomobil TOGG'tan ilk fotoğraflar
23

TOGG, 2030'a kadar ortak platformda elektrikli ve bağlantılı 5 farklı model üreteceğini açıklamıştı

İşte yerli otomobil TOGG'tan ilk fotoğraflar
33

TOGG YERLİ OTOMOBİL AÇIKLAMASI

TOGG'un Twitter hesabından yapılan açıklama şöyle;

"Türkiye'nin Otomobili'nin fiyatlarını kim açıkladı bilmiyoruz ama biz açıklamadık. Üstelik 2022'den önce de açıklamamız mümkün değil.

Lütfen bu türden haberlere itibar etmeyiniz.