Demirören'den muhabirine 'Eylem Tok' sansürü: Haberin yayınlanması engellenmiş

Demirören'den muhabirine 'Eylem Tok' sansürü: Haberin yayınlanması engellenmiş

Yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

Yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlu T.C'nin Oğuz Murat Acı'nın ölümüne, 4 kişinin de yaralanmasına neden olduğu kazayla ilgili bir iddia ortaya atıldı. Öne sürülene göre; kazanın gerçekleşmesi sonrası konuyu haber yapmak isteyen DHA muhabiri Rojda Altıntaş, Yıldırım Demirören'in eşi Revna Demirören'in şoförü olduğunu söyleyen 'İlker' isimli şahıs tarafından arandı.

Telefondaki şahıs haberin yayınlanmaması için DHA muhabiri Rojda Altıntaş ile konuştu. Haberin normal bir kaza haberi gibi servis edilmesini istediklerini ifade etti. Bunun üzerine haber normal bir kaza haberiymiş gibi DHA tarafından servis edildi.

SES KAYITLARI ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan konuyla ilgili ses kayıtları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Üstelik paylaşılan bir görselde Revna Demirören'in DHA muhabiri Rojda Altıntaş ile görüntülü olarak görüştüğü görüldü.

Olayla ilgili geçtiğimiz aylarda başka bir iddia ortaya atılmıştı. İddiaya göre; kazaya neden olan sürücü T.C'nin aracında 10 kişi bulunuyordu ancak 8'inin ifadesi alındı.

İfadesi alınmayanlardan birinin annesi Eylem Tok ile birlikte ABD'ye kaçan T.C. olduğu belirtilirken diğer kişinin ise iş insanı Yıldırım Demirören'in oğlu olduğu öne sürülmüştü.

Öte yandan Demirören grubunun Eylem Tok ile ilgili haberleri bir süre kullanmaması dikkat çekmişti.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.